Liukulaakerinkuja

Konepaja, Liukulaakerinkuja 4, 00520 Helsinki, 3h+avok, 61 m2

Myyty moderni kolmio. Vallila ja Alppila ja osittain Itä-Pasilan alueella oleva Konepaja on suosittu asuinalue.

Moderni ja linjakas kolmio sijaitsee vuonna 2013 valmistuneessa, YIT rakentamssa talossa.
Keittiö sekä olohuone ovat yhtenäistä tilaa, jossa isot ikkunat päästävät luonnonvalon sisään. Asunnon molemmissa päädyissä sijaitsevat makuuhuoneet on erotettu liukuovin oleskelutiloista ja pohjaratkaisu yhdessä runsaan ikkunapinta-alan kanssa tekee huoneistosta avaran sekä toimivan. 

Rakennuksen nuoren iän vuoksi yhtiössä ole tiedossa korjaushankkeita ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat huolto- ja ylläpitotoimia. Naapuritaloyhtiöiden yhteiskäytössä ovat monipuoliset asukastilat Smartpost-automaatteineen.

Kävelyetäisyydellä on tarjolla monipuolisia palveluita, harrastusmahdollisuuksia sekä kaupunkikulttuuria. Alueelta on lisäksi erinomaiset liikenneyhteydet moneen suuntaan niin julkisilla, polkupyörällä kuin omalla autollakin. Keskeinen sijainti tulee vain korostumaan tulevaisuudessa, kun vuoteen 2040 mennessä viereisen Pasilan asukasmäärän arvioidaan kolminkertaistuvan ja työpaikkojen määrän tuplaantuvan. Konepajan alueella kaupunkimainen uudisrakentaminen yhdistyy onnistuneesti 1900-luvun alkupuolella rakennettujen kaupunginosien tunnelmaan

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.