Konepaja – Liukulaakerinkuja 4, 00520 Helsinki

Moderni ja linjakas kolmio sijaitsee vuonna 2013 valmistuneessa, YIT rakentamssa talossa.
Keittiö sekä olohuone ovat yhtenäistä tilaa, jossa isot ikkunat päästävät luonnonvalon sisään. Asunnon molemmissa päädyissä sijaitsevat makuuhuoneet on erotettu liukuovin oleskelutiloista ja pohjaratkaisu yhdessä runsaan ikkunapinta-alan kanssa tekee huoneistosta avaran sekä toimivan. Olohuoneen yhteydessä olevan lasitetun parvekkeen kattoon on asennettu infrapunalämmitin, joka mahdollistaa parvekkeen näkymistä nauttimisen varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Asunto on erittäin siististi pidetty ja sen pinnat ovat kauttaaltaan hyvässä kunnossa. Suurin osa keittiön kodinkoneista päivitettiin v. 2019 ja samalla vaihdettiin keittiön kaapistojen ovet. Asuintilojen yhtenäinen, valkomattalakattu tammiparketti yhdessä pääosin valkoisiksi maalattujen seinäpintojen kanssa tarjoaa tyylikkään ja helpon pohjan monenlaisille sisustusratkaisuille.

Rakennuksen nuoren iän vuoksi yhtiössä ole tiedossa korjaushankkeita ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat huolto- ja ylläpitotoimia. Naapuritaloyhtiöiden yhteiskäytössä ovat monipuoliset asukastilat Smartpost-automaatteineen.

Kävelyetäisyydellä on tarjolla monipuolisia palveluita, harrastusmahdollisuuksia sekä kaupunkikulttuuria. Alueelta on lisäksi erinomaiset liikenneyhteydet moneen suuntaan niin julkisilla, polkupyörällä kuin omalla autollakin. Keskeinen sijainti tulee vain korostumaan tulevaisuudessa, kun vuoteen 2040 mennessä viereisen Pasilan asukasmäärän arvioidaan kolminkertaistuvan ja työpaikkojen määrän tuplaantuvan. Konepajan alueella kaupunkimainen uudisrakentaminen yhdistyy onnistuneesti 1900-luvun alkupuolella rakennettujen kaupunginosien tunnelmaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.