Kiinteistönvälitys ja asunnonmyynti – tehokkaasti, luotettavasti ja joustavasti.

Olen asuntomyynnin ammattilainen ja luotettava kumppani, joka hallitsee myös rakentamisen sekä talotekniset kysymykset

Työhistoriani koostuu vahvasta yrittäjähenkisestä taustasta. Vahva sitoutuminen työntekemiseen on näkynyt jatkuvana haluna oppia uutta ja kehittyä. Tähän taustaan yhdistyy myös useiden uudiskohde- ja kiinteistöprojektien vetäminen, talonyhtiön johtotehtävät ja kädet savessa työskentely omissa talorakennusprojekteissa.

Sujuvaa yhteistyötä: Koti on hyvin tunnepitoinen asia, joka vaatii aina henkilötasolla sopivaa tilanneherkkyyttää. Minun kanssa on helppo tulla toimeen.

Ratkaisukykyä: Asunnon osto- ja myyntitilanteeseen liittyy monia kysymyksiä ja haasteita, jotka ratkaisen aina luotettavasti ja jouhevasti.

Tuloksia: Hyödynnän ja kehitän työssäni monipuolisesti moderneja työtapoja, joka takaa keskivertoa paremman myyntiajan sekä myyntihinnan. Myyntikonsepti perustuu tutkittuun dataan ja tähtää parhaaseen myyntihintaan.

Tavoite: viidentähden asiakaskokemus.

Asunto on myytävissä parhaaseen hintaan, kunhan kaikki tehdään oikein.

Miten saadaan asunnosta paras myyntihinta -Ville Vartiainen, kiinteistönvälittäjä (2020)

Kaikkien osa-alueiden on oltava kunnossa.

1. Asunnon oikea hinnoittelu

Kaikki lähtee oikeasta hinnoittelusta ja hinnoittelustrategiasta. Asunnon oikea hinnoittelu lyhentää myyntiaikaa ja mahdollistaa parhaan myyntihinnan.

2. Asunnolle oikea myyntikonsepti

Myynti-ja markkinointityökaluvalikoimani on kattava. Ostokäyttäminen muuttuu koko ajan. On tärkeää tavoittaa mahdollisimman laajasti oikea kohderyhmä oikeaan aikaan, jolla saadaan mahdollisimman monta samanaikaista ostotarjousta myyjälle.

3. Asunnolle- ja asiakkaalle oikea välittäjä

On merkitystä kuka kotisi myy.  Asunnolle oikea välittäjä pystyy myymään kohteen parhaaseen hintaan. Luottamus mahdollistaa jouhevan yhteistyön ja silloin lopputulos on paras mahdollinen.

4. Asiakkaiden oikeanlainen palvelu

On tärkeää, että jokaista asiakasta palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kun asuntokaupanpäätös asiakkaalla etenee, on välittäjän kuljettava asiakkaiden kanssa jouhevasti yhtä matkaa.  Ostamisen esteiden neutralisointi on tärkeä vaihe koko asuntokaupassa. Suurimmat erot välittäjien kesken muodostuvat yleensä tässä vaiheessa.

Asunnonmyynti ei ole vain myyntiä, kyse on monisäikeisestä kokonaisuudesta, jossa mukana on aina useampi ihminen, omine toiveineen ja tarpeineen”.

Kiinteistönvälittäjä Ville Vartiaisesta lisää

VARAA MAKSUTON ARVIOKÄYNTI

Kiinteistönvälittäjä Espoo Ville Vartiainen uudiskohde