Kiinteistönvälitys ja asunnonmyynti – tehokkaasti, luotettavasti ja joustavasti.

Olen asuntomyynnin ammattilainen ja luotettava yhteistyökumppani, joka hallitsee myös rakentamisen ja talotekniset kiemurat.

Työhistoriani koostuu vahvasta yrittäjähenkisestä taustasta. Olen tasutaltani myynnin ammattilainen, liikkeenjohtaja, yrittäjä ja liikkeenjohdon konsultti. Vahva sitoutuminen työntekemiseen on näkynyt jatkuvana haluna oppia uutta ja kehittyä. Tähän taustaan yhdistyy useiden uudiskohteiden ja kiinteistöprojektien vetäminen, talonyhtiön johtotehtävät ja kädet savessa työskentely omissa talonrakennusprojekteissa.

Sujuvaa yhteistyötä: Koti on hyvin tunnepitoinen asia, joka vaatii aina henkilötasolla sopivaa tilanneherkkyyttää. Minun kanssa on helppo tulla toimeen.

Ratkaisukykyä: Asunnon osto- ja myyntitilanteeseen liittyy monia kysymyksiä ja haasteita, jotka ratkaisen aina luotettavasti ja jouhevasti.

Tuloksia: Hyödynnän ja kehitän työssäni monipuolisesti moderneja työtapoja, joka takaa keskivertoa paremman myyntiajan ja myyntihinnan.

Tavoite: viidentähden asiakaskokemus.

Asunto on myytävissä huippuhintaan, kunhan kaikki tehdään oikein.

Oikeat asiat

Kaikkien osa-alueiden on oltava kunnossa.

1. Asunnon oikea hinnoittelu

Kaikki lähtee oikeasta hinnoittelusta ja hinnoittelustrategiasta. Asunnon oikea hinnoittelu nopeuttaa myyntiaikaa ja mahdollistaa parhaan myyntihinnan.

2. Asunnon oikea markkinointi

Jokainen koti on uniikki. Myynti-ja markkinointityökaluvalikoimani on kattava. Ostokäyttäminen muuttuu koko ajan, tärkeintä on tavoittaa mahdollisimman laajasti oikea kohderyhmä oikeaan aikaan.

3. Asunnolle- ja asiakkaalle oikea välittäjä

On merkitystä kuka kotisi myy.  Asunnolle oikea välittäjä pystyy myymään kohteen parhaaseen hintaan. Luottamus mahdollistaa jouhevan yhteistyön ja silloin lopputulos on paras mahdollinen.

4. Asiakkaiden oikeanlainen palvelu

On tärkeää, että jokaista asiakasta palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kun asuntokaupanpäätös asiakkaalla etenee, on välittäjän kuljettava asiakkaiden kanssa jouhevasti yhtä matkaa.  Ostamisen esteiden neutralisointi on tärkeä vaihe koko asuntokaupassa. Suurimmat erot välittäjien kesken muodostuvat yleensä tässä vaiheessa.

Asunnonmyynti ei ole vain myyntiä, kyse on monisäikeisestä kokonaisuudesta, jossa mukana on aina useampi ihminen, omine toiveineen ja tarpeineen”.

Kiinteistönvälittäjä Ville Vartiaisesta lisää

VARAA MAKSUTON ARVIOKÄYNTI

Kiinteistönvälittäjä Espoo
Ville Vartiainen kiinteistönvälittäjä – Espoo uudiskohde