URBAANI, UUDEN KARHEA JA VALOISA KOTI VALLILAN KONEPAJALLA

Yksilöllisen, v. 2018 valmistuneen Villiviinin arkkitehtuuri eroaa Konepajan muista taloista mm. tilavine parvekkeineen. Lisäksi asuntojen korkeatasoinen varustetaso tarjoaa , mm. kuumien kesäpäivien varalle koneellisen viillennyksen.

Tämä edustava ja valoisa kolmio sijaitsee tyylikkäässa pienkerrostalossa.
Isot ikkunat avartavat huoneistoa ja vaaleat seinät ja parketti tarjoavat neutraalin pohjan erilaisille sisustusratkaisuille. Avokeittiö ja olohuone muodostavat yhdessä toimivan kokonaisuuden. Olohuoneesta on käynti reilun kokoiselle lasitetulle parvekkeelle.
Laadukkaassa kylpyhuoneessa on mm. seinämallinen wc-istuin ja valkoisten lasiovien taakse on piilotettu paikka pesutornille sekä pyykkikaappi.

Vallilan Konepajan alue on Inspiroiva yhdistelmä urbaania kantakaupunkia, uutta arkkitehtuuria ja nostalgista teollisuushistoriaa. Tämä talo sijaitsee Konepaja-aukion kupeessa, jossa toisella puolella ovat alueen rouheat, historialliset hallit.

Alueen erinomaiset palvelut ja kauppakeskus Tripla sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä ja alueella on lisäksi monia trendikkäitä kahviloita ja ravintoloita.
Raitiovaunupysäkki ja bussipysäkki sijaitsevat talon vieressä.

Täällä on helppo ja mukava asua!

– Korkotasoinen varustelu
– Valoisa asunto
– Kompakti yhtiö
– Uusi ja vanha kohtaavat hienostuneesti
– Rauhallinen ja ihanteellinen sijainti
– Erinomaiset kulkuyhteydet