Asuinhuoneiston ja kiinteistön arviointikirjaa ja -lausuntoa tarvitaan monissa elämän eri tilanteissa. Laillisetttu kiinteistönvälittäjän pätevyden omaava asunto- ja kiinteistökaupan ammattilainen voi laatia virallisen ja luotettavan arviokirjan mm. vakuusarvon määrittämistä varten. Arviolausunto on suppeampi lausunto asunnon markkina-arvosta. Tätä käytetään yleisimmin esim. pankin kanssa lainaneuvottelutilanteessa.

Tarjoan asunto- ja kiinteistöarvion luotettavasti ja puolueettomasti osto- ja myyntitilanteissa, pankille vakuusarvon määrittämistä varten, perinnönjaon ja osituksen yhteydessä sekä verotusta varten. Myös tarvttaessa etäarvionti moderneilla työkaluilla on mahdollista

Asunto-osakkeen arviolausunto on 240,00 (sis alv 24%)

Hinta sisältää kirjallisen lausunnon laatimisen, kohteen katselmuksen sekä tilaajan antamien tietojen pohjalta.

Kiinteistön arviolausunto on 350,00 ( sis alv 24%)

Hinta sisältää kirjallisen lausunnon laatimisen kohteen katselmuksen, maanmittauslaitoksen ja olemassa olevien rakennusvalvontaviraston asiakirjojen sekä tilaajan antamien tietojen perusteella.

Kiinteistön tai asunto-osakkeen arviokirja on 370 – 700 ( sis alv 24 %)

Hinta muodostuu asunto- tai kiinteistökokonaisuuden arviontia varten hankittavien asiakirjojen ja tehtävien lisäselvitystyön laajuuden perusteella. (mm. isännöitsijäntodistuksen, asiantuntijalausuntojen ja rakennusvalvontaviraston ja muiden asiakirjojen hankintakustannusten perusteella). Ulkopuolisten lausuntojen kuten kuntotarkastuksen kustannuksista vastaa tilaaja.

TARVITSETKO HINTA-ARVION TAI ARVIOKIRJAN?

Soita +358 400 433866 tai jätä yhteistietosi: