Koskelantie 17, 19, 21, 23, 25 ja 27  

Käpylä, Koskelantie 25, 00610 Helsinki. 

KAKSIO KÄPYLÄN KISAKYLÄSSÄ

Hyvät liikenneyhteydet, oivallinen sijainti, avara sisäpiha ja valoisa asunto luovat puitteet kodille, jossa on mukava asua.

Tässä avarassa ja valoisassa asunnossa on hyvä pohjaratkaisu. Olohuone, makuuhuone, vaatehuone, eteinen, kylpyhuone, vuonna 2014 uusittu keittiö sekä parveke muodostavat hyvin toimivan kokonaisuuden. Huoneistolle kuuluvaa säilytystilaa löytyy talouskellarista sekä reilun kokoinen varasto ihan asunnon läheisyydestä.

Tämän asunnon ikkunat sekä parveke ovat eteläiselle, rauhalliselle ja avaralle sisäpihalle. Sisäpihan ylitse on näkymät Kumpulan siirtolapuutarhaan.

Taloyhtiössä on saunatilat sekä erilliset pyörävarastot asukkaiden käyttöön.

Kisakylä on valmistunut vuonna 1952 Helsingin Olympialaisia varten.

Tämä taloyhtiö sijaistee kauniilla puistomaisella tontilla, Koskelantien eteläpuolella, Kumpulan siirtolapuutarhan vieressä ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Alue on luonnonläheinen, jossa on kuitenkin hyvät palvelut lähellä.

Taloyhtiössä on viisi erillistä 3-4 kerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä 204 asuntoa ja 29 kpl liike- ja muita huoneistoja.

Taloyhtiö omistaa mm. liiketilan, joka on vuokrattu Alepa-myymälän käyttöön. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta ja vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2060 asti.

Yhtiöstä on vuosien saatossa pidetty hyvää huolta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.