Kolmas linja 4, Kallio, Oivankulma, Helsinki
MYYDYT ASUNNOT KALLIO, HELSINKI // Asunto Oy Helsingin Oivankulma // KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ VILLE VARTIAINEN

Kolmas linja 4

Kallio, Kolmas linja 4, 00210 Helsinki. 

 

MYYTY MODERNI JA TYYLIKÄS KOLMIO SEKÄ KAKSIO KALLION PARAATIPAIKALTA

Kallion kuuluisimmalla kadulla, Kolmannella linjalla, parvekkeellinen kolmio v. 2012 valmistuneen taloyhtiön 4. kerroksessa.

Tässä kodissa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät saumattomasti toisiinsa ja olohuonesta on käynti isolle lasitetulle parvekkeelle, joka toimii kuin yhtenä lisähuoneena

aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn saakka. Olohuoneesta ja parvekkeelta aukeaa hulppeat näkymät korttelipihan yli länteen.

Tilavassa makuuhuoneessa on koko seinän leveydeltä kiinteitä kaapistoja ja eteisessä on myös hyvin kaappitilaa.

Tyylikkäät vaaleat pesutilat ja tilava sauna täydentävät kodin tyylikästä ilmettä ja modernia tunnelmaa.

Moderni talotekniikka varmistaa sen, että tässä taloyhtiössä on helppoa ja turvallista asua. Vieraat voivat ilmoittaa saapumisestaan ovipuhelimen kautta ja korttelipihan suojaksi on asennettu portit. Asumisen mukavuutta lisää talon runsaat yhteiset tilat ja palvelut, kuten autohalli, kuntosali, grillikatos, leikkipaikka, kerhohuone, pesutupa kuivaushuoneineen ja tilavat säilytystilat niin asukkaiden irtaimistolle kuin polkupyörille ja lastenvaunuillekin.

Kaikki Kallion monipuoliset palvelut löytyvät miltei kotiovelta ja lukuisat ravintolat ja kahvilat kutsuvat viihtymään. Tunnelmallinen Hakaniemen tori ja -kauppahalli sekä kaunis Karhupuisto aivan vieressä.

Täällä on helppo ja mukava asua!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.