ALBERTINKATU 46

Kiinteistönvälittäjä Ville Vartiainen Kamppi

Kamppi, Albertinkatu 46, 00180 Helsinki, 3h+k, 80 m2

Albertinkadulla Kampissa, valoisa kolmio 20-luvun klassistisen asuinrakennuksen 5. kerroksessa.

Tässä kodissa asiat ja pohjaratkaisu ovat kohdillaan. Läpitalonhuoneisto ja kolmeen ilmansuuntaan olevat ikkunat tarjoavat ihanat puitteet sisustuksesta ja luonnonvalosta innostuvalle.

Asunnossa on yksityiskohtia, joihin on helppo ihastua. Huoneiston tunnelmaa kohottaa lisäksi hulppea huonekorkeus. Huoneiston kaksi ulko-ovea lisää kodin monikäyttöisyyttä. Voit yhdistää hyvin vaikka työn ja asumisen.

Eteisen käytävästä aukeaa tyylikäs olohuone. Reilun kokoiseen olohuoneeseen voi toteuttaa ruoka- ja sohvaryhmillä monipuolisia sisustusratkaisuja. Olohuoneesta on etelän suuntaan puisto- ja kaupunkinäkymät.Olohuoneesta on käynti keittiöön sekä pariovien kautta master-bedroomiin. Runsaine kaapistoineen oleva keittiö on avara, jonne mahtuu ikkunan eteen vaikka erillinen ruokapöytä.

Master-bedroomin ikkunat ovat rauhalliselle sisäpihalle. Tilavassa master-bedroomissa on kahdella seinällä, kauniiden ovien takana kaapistoja ja toisen makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone, jonne saa toteutettua erilaisia näppäriä säilytysratkaisuja.

Asunto Oy Fredrikinlinna on arkkitehti Martti Välikankaan suunnitelma massiivisella kulmatornilla varustettu klassistinen talo. Yhtiöstä on pidetty huolta vuosien varrella. Taloyhtiössä on hissi. Asumisen mukavuutta lisää talon yhteiset tilat, kuten saunaosasto, kerhohuone ja säilytystilat niin asukkaiden irtaimistolle kuin polkupyörille ja lastenvaunuillekin.

Kampin ja keskustan monipuoliset palvelut, sekä hyvät liikenneyhteydet löytyvät miltei kotiovelta. Alueen lukuisat ravintolat ja kahvilat kutsuvat viihtymään.

Täällä on helppo ja mukava asua. Tervetuloa tutustumaan tähän tyylikkääseen kotiin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.