Aurinkokaari 11, Kirkkosalmenranta,
Parainen - ekokylä

Paraisten Ekokylä

EKOLUKSUS TALOT ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Kun vastuullisuus ja ekologisuus yhdistetään, syntyy jotain uutta ja merkityksellistä. 

Asumisen terveellisyys sekä rakentamisen laadukkuus on viety nyt ihan uudelle tasolle.  Talojen suunnittelun lähtökohta on poikkeuksellisen asukaslähtöinen, joka kattaa monipuolisesti eri asumismukavuuteen ja -terveellisyyteen sekä yleiseen asukkaan hyvinvointiin liittyviä osa-alueita. Käytetyt materiaalit ja rakentamisen tapa ovat sellaisia, että jokaisen toivoisi saavansa asua näin rakennetuissa taloissa. Suunnittelussa on keskitetty muun muassa luonnonmukaisiin materiaaleihin, puhtaaseen sisäilmaan sekä valaistuksen merkitykseen.

Hiliinegatiivisuus, ympäristöarvot, kestävä kehitys, puhdas sisäilma, valaistus, luonnonvalo, elinkaariajattelu, kosteusvaurioiden ennaltaehkäisty,  muun muassa näistä elementeistä Paraisten ekokylä rakentuu.

Kohdetta myy: Ville Vartiainen, p. 0400 433866 | ville.vartiainen@roof.fi sekä Kadri-Ann Öunap, p.040 154 7844 | kadri@solidhouse.fi

OTA YHTEYTTÄ VÄLITTÄJÄÄN JA PYYDÄ LISÄTIETOJA

Ensimmäinen monisertifioitu talo.

Paraisten keskustaan, meren läheisyyteen, Aurinkokaareen rakennetaan Suomen ensimmäiset monisertifioidut puutalot. Monisertifioinnin ajatuksena on; ei riitä, että väitetään toimivansa vastuullisesti ja rakennettavan terveellisiä ratkaisuja. Asiat pitää myös todistaa käytännössä. Siksi nyt valmistuvalle konseptitalolle ja samalla talomallille haetaankin seuraavia sertifikaatteja: 

  • RTS Ympäristöluokitus
  • Joutsenmerkki
  • Kuivaketju 10
  • FSC ja PEFC -puusertifiointi

MHM -kemikaalivapaat puuseinäelementit.

Talojen ulko- ja sisäseinät on toteutettu MHM -puuelemeteillä. MHM konsepti perustuu kemikaalivapaalle ja naulaamalla kootulle MHM -massiivi- puuelementille (Massiv-Holz-Mauer®), joka on helposti muokattava rakennusmateriaali monipuoliseen ja laadukkaaseen rakentamiseen.

Kuvakollaasi taloista:

Aurinkokaari 11 Parainen keittiö