”Työssäni tähtään viiden tähden asiakaskokemukseen. Asiakkaiden aito palaute kauppojen jälkeen kertoo, miten onnistuin”:

”Kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Erityiskiitos välittäjän kärsivällisyydestä ja pitkäpinnaisuudesta. Olemme todella tyytyväisiä välittäjän ammattitaitoon. Hyvää kesän jatkoa!” (Myyjä)

”Ystävällinen, ammattitaitoinen, kärsivällinen, ihmisläheinen välittäjä. Yksi parhaista, joita ollaan tavattu”. (Ostaja)

”Hyvä perusteellinen vakuuttava kokonaistarkastelu puhelimitse sähköpostikontaktin jälkeen ja myös kirjallisesti.” (Myyjä)

”Kaikki sujui erinomaisesti. Välittäjä oli aktiivinen ja pysyi sovituissa aikatauluissa ja huomioi hienosti asiakkaan aikataulut. Kokonaiskuvaksi jäi tehokas, asiantunteva ja asiakkaan huomioiva palvelu. Kiitos Ville!” (Ostaja)

”Välittäjästä syntyi ensitapaamisella miellyttävä ja asiantunteva vaikutelma. Aikataulu oli sovittu ja se pysyi siinä. Ei ollut mitään ongelmia myyntitilanteessa. Päinvastoin. Kaikki sujui niin kuin oli sovittu. Minulle jäi mieleeni erittäin miellyttävä ja hyvä kuva asuntokaupastani”. (Myyjä)

”Ystävällinen, kärsivällinen, asiantunteva, tarkka välittäjä. Taitava neuvottelija, hyvä myyjä”. ( Myyjä).

Minulle voi antaa palautetta myös facebookissa.